söndag 25 november 2012

Födelsedagsfirande

I fredags fick jag en pik av min mor att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag så jag får väll ta och skriva ner allt som hänt på sista tiden... Så man kan väll se det här inlägget som första av 3 som kommer skrivas idag.

I tisdags så jobbade jag färre timmar än vanligt då min värdfamilj skulle åka iväg till Albany, New York för Thanksgiving. Det mest "krävande" jag gjorde den dagen var att ta med Helen till tandläkaren och även att se till att hon gjorde aktiva saker under dagen då hon sedan skulle sitta i en bil i ca 6 timmar. Jag tror jag gjorde ett lite väl bra jobb med att hålla henne aktiv för när det var dags för dem att göra sig i ordning och åka så meddelade Helen att hon var trött.

Efter att dem åkt såg jag till att soporna blev slängda i stoptunnan, diskmaskinen var igång och alla dörrar var låst. Sedan åkte jag iväg till mitt paradis för att fira att min pojkvän fyllde 25. Först blev det dock en vända till affären för att hitta dem sista ingredienserna jag behövde för min överraskning. Jag gjorde pannkakor med grädde, sylt och hallon på. Jag bakade även kanongoda chokladmuffins och jag satte till och med ett ljus i hans muffins.

Kvällen var riktigt trevlig och jag har insett hur mycket jag faktiskt gillar att baka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar